Persoonlijke groei: omdat stilstaan geen optie is

Mensen en dus ook medewerkers van nu willen zich ontwikkelen. Niet alleen met kennis en vaardigheden, maar vooral op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Zodat zij hun authentieke en unieke bijdrage ontdekken en gaan inzetten. Dat is beter voor het bedrijf dan medewerkers die alleen maar 'doen wat er gezegd wordt'. Voor de persoon zelf geeft werken vanuit de vrije wil en dieper weten bovendien veel meer levensvreugde en voldoening. Een win-win situatie.

De sleutel tot blijvende verandering is het vergroten van je eigen bewustzijn; ‘wakker worden’. Als je je bewust wordt van jouw gevoelens, gedachten en gedrag, ontstaat de ruimte om vrij te kiezen wat je doet, of, en hoe je reageert op situaties. Je kunt leren om diepgaand te veranderen hoe jij in het leven staat. Weten wie jij ten diepste bent. Jouw eigen invloed en verlangens voelen om zinvolle relaties aan te gaan, een fijn, gelukkig leven te leiden en een (positieve) bijdrage te leveren aan jouw omgeving.

Zelfleiderschap: je eigen meester worden. Door je bewustzijn te vergroten en jezelf te bevrijden van belemmerende patronen en gedachten.

Coaching en intervisie: de spiegel die je nodig hebt om te zien wat je nu eigenlijk doet. Coaching is al lang geen instrument meer voor ‘als er iets mis met je is’. Het is een volwaardig en geaccepteerde opleidingsmethode geworden.

Burn-out of oververmoeidheid: Soms zit je helemaal vast en zie je de weg terug niet meer. Dan is begeleiding noodzakelijk. Anders herstel je misschien wel, maar leer je niet om dingen wezenlijk anders te doen. En val je binnen enkele maanden of jaren weer terug.

Workshops en trainingen: Naast individuele en groepsbegeleiding geeft UPSPRING Coaching ook diverse workshops en trainingen. Deze zijn individueel ook te volgen.