Coaching en intervisie: meer uit je leven halen

Je wilt meer uit het leven halen dan je nu doet. Of je staat op een tweesprong in je leven: Zo doorgaan is eigenlijk geen optie meer, maar hoe dan wel? Soms weet je even niet hoe je verder moet of heb je behoefte aan iemand die je liefdevol en oordeelloos een objectieve spiegel voorhoudt. Dat geeft je verdiepte inzichten en nieuwe impulsen zodat je weer verder kunt op een manier die goed is voor jou.

Herkenbaar? Dan is persoonlijke coaching of deelname aan een intervisiegroep geschikt voor jou om je weer op weg te helpen.

Persoonlijke coaching

Coaching is er op gericht om jouw in je eigen proces verder te helpen. De manier waarop jij in het leven staat (je mindset) bepaalt hoe gelukkig je je voelt en in welke mate je de regie over je eigen leven voert. Die mindset leren (her)kennen en in een positieve mindset veranderen is de basis voor meer geluksgevoel, effectiviteit en lol in je werk en je leven.

Bewust worden is de sleutel tot geluk

De sleutel tot blijvende verandering is het vergroten van je eigen bewustzijn; ‘wakker worden’. Als je je bewust wordt van jouw triggers, overtuigingen, gevoelens, gedachten en gedrag, ontstaat de ruimte om vrij te kiezen wat je wilt, of, en hoe je gaat reageren. Iedereen, zeker jij, kan leren om diepgaand te veranderen hoe je in het leven staat. Weten wie jij ten diepste bent. jouw eigen invloed en verlangens voelen om zinvolle relaties aan te gaan, een fijn, stressvrij en gelukkig leven te leiden en een positieve bijdrage te leveren aan jouw omgeving of in je werk.

Niet jouw ‘probleem’ staat centraal maar het doorzien en oplossen van de belemmeringen die je ondervindt of ervaart. Dat wat er nu in je leeft en jouw situatie zijn het beginpunt van onze sessies.

Waar ik voor sta en hoe ik te werk ga lees je bij Over.

Intervisiegroep

Als je regelmatig herinnerd wilt worden aan wat en hoe je wel wilt leven en werken, dan is een intervisie- of jaar leergroep iets voor jou. Verandering van gedrag en gedragspatronen vergt herhaling, impulsen en steun van anderen. In deze groep ga je met elkaar een verandering aan. Hoewel het je persoonlijke pad is, helpt de groep je om houvast en steun te krijgen.

Nieuwsgierig geworden? Benader me of neem contact op met het contactformulier hiernaast.