Zelfleiderschap: meer dan regie pakken in je werk

Projecten en organisaties zijn de laatste tien jaren veel complexer geworden dan daarvoor. We opereren in een complexere context, met mondige, goed georganiseerde burgers en klanten, een ‘overload’ aan informatie en impulsen,  samenwerkingspartners en als je pech hebt ook een tekort aan kundige collega's. Niet alleen de context buiten de organisatie verandert snel, ook binnen de organisatie verandert het speelveld voortdurend.

Als medewerker of ZZP'er in een organisatie of project heb je in deze ‘nieuwe tijd’ een dubbele verantwoordelijkheid. Als eerste: jezelf ontwikkelen, zodat je weet wat jouw autentieke en unieke bijdrage is en hoe en waar je deze gaat inzetten. Dat geeft vervulling. Als tweede: zorgen dat jouw bijdrage meerwaarde creëert voor het project, de organisatie én de maatschappij.

Leiderschap is voor iedereen. Hoe je het ook noemt: persoonlijk leiderschap, meesterschap, spiritueel of adaptief leiderschap.

Ik begeleid je in het vinden van jouw doel en missie, door je te laten ontdekken wat je drijft, wat unieke kwaliteiten zijn en waar je voor staat. Met andere woorden: “Wat je hier op aarde te brengen hebt en komt doen.” En ik help je om van je oude -niet effectieve-  patronen af te komen, zodat je gelukkiger wordt en van daaruit je werk gaat doen.

Begeleiding doe ik met coaching, intervisie en een jaargroep. Zowel persoonlijk als In Company.

Nieuwsgierig geworden? Neem benader me dan, of neem contact op via het contactformulier hiernaast.