Workshops en trainingen

 

Missiepad - individueel

Ontdek als individuele werknemer, ZZP'er jouw missie, datgene 'waarvoor je op aarde bent'. Met handvatten om dat toe te passen in je werk. Voor meer voldoening en geluksgevoel.

 

Missiepad - (project) teams en afdelingen

Waarschijnlijk bestaat je organisatie al jaren en doen jullie wat er altijd gedaan is. Maar is dat nog wel passend in de huidige context? Organisaties en (project) teams hebben de neiging om hetgeen ze doen te vervolmaken en te blijven doen, zonder zich af te vragen of dat wel het juiste is. Er is in de dagelijkse hectiek vaak geen tijd voor reflectie en (her)oriëntatie. Teams en afdelingen raken 'los' van het gezamenlijke en hogere doel. In deze workshop (her)ontdek je als team wat jullie bestaansrecht is: wat jullie bijdragen aan de organisatie en de maatschappij en welke nieuwe koers ingezet kan worden.

 

Beter samenwerken

Weet jij hoe je collega in elkaar zit? Waarvoor je hem wel of niet kunt benaderen? In deze workshop leer je de drijfveren van jezelf en je collega's kennen. Zodat je beter begrijpt wie, wanneer, wat kan oppakken om succes en resultaten te boeken. Het werk wordt er stukken boeiender door.

 

Verandering in gang zetten

Een (organisatie) verandering in gang zetten vanuit een nieuwe missie of visie heeft gevolgen. Voor cultuur, vaardigheden, rollen en identiteit, houding en gedrag en de omgeving. In deze workshop krijg je als Directie of MT het overzicht en de logische stappen die je moet zetten voor succesvolle implementatie.