upspring   (noun) a leap forwards or upwards; the act of coming into existence — British Dictionary

Een coach / trainer kiezen

Een coach of trainer kiezen doe je niet zomaar...  je gaat tenslotte een intensief traject in met elkaar.

Er zijn vele coaches en even zo vele methoden en stromingen. Ik werk vanuit de Integrale coaching en Ayurveda: het accepteren en integreren van wat er is. Ik breng daarbij hoofd, hart en buik bijeen: de ratio, de verbinding met jezelf en anderen, het diepste weten en de intuïtie. Vanuit dat deel in jou en mij dat vrij is.

Ik geloof dat iedereen kan leren om te gaan leven vanuit zijn of haar vrije wil, vrij van conditionering. Vanuit je ware zelf, je bron, ziel of ‘Goddelijke stuk’, weer de regie te gaan voeren over jouw eigen leven. Van daar uit kun je vervolgens verbinding maken met anderen en 'je ding doen'.

Ik werk afgestemd op jou of jullie team met een combinatie van diverse werkvormen. Ik geef je eenvoudige oefeningen en ‘huiswerk’ mee. De sessies hebben een blijvend effect, omdat je op wezenlijk niveau jouw eigen basispatronen gaat doorzien en leert veranderen. Dat heeft uitwerking op je hele leven en je omgeving.

Voor mij is vertrouwen essentieel. Ik geef nooit informatie over onze sessies aan derden (bijvoorbeeld je werkgever) zonder dat jij daarvoor expliciet toestemming gegeven hebt en we vooraf besproken hebben wat ik mag delen.

Weten waar ik voor sta en hoe ik werk? Klik door op het menu hiernaast.

Nieuwsgierig geworden wat ik voor jou en/of je team kan doen? Benader me of neem contact op via het formulier hiernaast.