Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt een persoonlijk coaching traject?

Een persoonlijk coaching traject duurt meestal acht tot tien sessies. Na een eventuele kennismaking, starten we de eerste sessie met een uitgebreide intake. Dit is op basis van een door jou vooraf ingevulde vragenlijst. Zo weet ik waar het bij jou om gaat.

De belangrijkste factor in tijd en resultaat ben je zelf. Ben je bereid om echt naar jezelf te kijken? Durf je het aan om te veranderen en het oude los te laten? Als dat zo is, dan ben je bij mij aan het goede adres.

Hoe gaat een teamontwikkeling?

Team ontwikkeling is maatwerk. Op basis van een uitgebreide intake doe ik een voorstel. Mijn begeleiding kan een eenmalige workshop zijn, of een traject met individuele en groepscoaching over meerdere maanden en met meerdere thema's. Zoals: Gezamenlijke missie, visie en doelen; basis vertrouwen in het team; veranderbereidheid; open houding en gedrag; zelfsturing en verantwoordelijkheid; (adaptief) leiderschap.

Kan ik als individu het traject bij de zorgverzekeraar declareren?

Ik ben geen voor de zorgverzekeraar erkende zorgverlener. De kosten daar declareren kan niet. Wat je wel kunt doen om de kosten voor jouzelf te verlagen is:

  • Je werkgever mij opdracht laten geven voor de coaching, zodat de werkgever betaalt;
  • Met je werkgever afspraken maken over het bij je werkgever declareren van de kosten;
  • Bij je inkomstenbelasting de kosten als scholing opvoeren.

Hoe lang duurt een sessie?

Een persoonlijke coaching sessie duurt doorgaans maximaal twee uur.

Teamsessies kunnen een dagdeel of meerdere dagdelen duren, afhankelijk van de vraag en het doel van de opdrachtgever.

Wat zijn de tarieven / kosten?

De kosten voor mijn werk zijn afhankelijk van het traject of de training / workshop die we afspreken. Na het verkennende gesprek kom ik met een op jou afgestemd voorstel en/of een offerte die op het doel van de begeleiding is afgestemd.

Waar vindt de coaching plaats?

De coaching of team sessies vinden plaats op een daarvoor geschikte locatie. Samen met de cliënt of opdrachtgever bepalen we waar en wat voor locatie handig is. Ik maak gebruik van meerdere mogelijkheden. Voor alle locaties geldt dat er een prettig sfeer is en we ongestoord kunnen werken.