Over mij, Marc Beets (1966)

“Ontdekken wie je ten diepste bent en waarom je hier op aarde bent is fantastisch. Het geeft zo veel energie. - Marc Beets”

Ik ben Upspring Coaching gestart omdat veel mensen met zingevingsvragen worstelen, ‘vast zitten’ of even niet weten hoe ze verder moeten. Ook teams kunnen last hebben van slecht leiderschap of te weinig zingeving, waardoor ze suboptimaal presteren. Tijdens de vele coaching- en trainingssessies die ik heb mogen doen in verschillende settings, heb ik ontdekt dat het anders kan... Dat je je eigen drive en zingeving of 'missie in het leven' kunt vinden en vandaar uit kunt leven en werken. Dan is je bijdrage krachtig en authentiek.

Tijdens ons traject steun ik je daarin en geef ik je handvatten. Om samen op zoek te gaan naar wat er nodig is voor jou of jouw team om te groeien. We ontdekken hoe jij je obstakels kunt overwinnen en datgene wat je wilt bereiken gaat realiseren. Doordat ik hoogsensitief ben en een sterk analytisch vermogen combineer met intuïtie, kan ik je helpen dingen te zien en te doorgronden die je alleen wellicht niet zou zien.

En ik ben ervaringsdeskundige: ik heb mezelf op diverse manieren ontwikkeld, heb een burn-out gehad en ben door een scheiding gegaan. Ik weet dus hoe hardnekkig oud gedrag met daar onder liggende overtuigingen en gedachten kunnen zijn.

Levensloop

Ik ben vader van twee jonge dochters en twee bijna volwassen zoons.

Walk your talk

Sinds de nazomer van 2018 woon ik met veel plezier en heel gelukkig met vrienden in Zuid-Frankrijk, tegen de Pyreneeën aan. Dat was iets waar ik al jarenlang van droomde. Ik heb het roer omgegooid en leef mijn droomleven. "I walk my talk" zoals ze dat zeggen: wat ik meegeef aan mijn klanten, doe ik zelf ook: je leven helemaal leven zoals goed is voor jou.

Wat mensen drijft en beweegt heeft mij altijd geboeid, evenals het mystieke en esoterische. Als kind voelde ik al energieën en ervoer ik sfeer in een ruimte of groep. Als ik zelf deelnemer in trainingen was, merkte ik dat ik zelf iets wezenlijks toe te voegen had. Vanaf mijn 35e coach ik mensen en geef ik zelf trainingen en workshops.

Persoonlijke ontwikkeling

Mijn eigen 'wakker worden', mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling begon rond mijn 25e. Toen kwamen sterk de vragen op: “Wie ben ik?” en “Wat heb ik hier op aarde te doen?”. Ik wilde mijn antwoorden vinden en ben naar diepere kennis en inzichten gaan zoeken. Meerdere meesters hebben mij opgeleid en begeleid op cognitief, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied.

Zo rond mijn vijfendertigste voelde ik de urgentie ontstaan om mijn sterke verbinding met de natuur met anderen te delen. Naast mijn ‘gewone’ werk ben ik daarin toen workshops gaan geven. Later besefte ik dat ik mensen wil helpen hun eigen innerlijke natuur te vinden en heb ik mijn focus daar naar toe verschoven.

De sleutel tot verandering en geluk is om je eigen bewustzijn te ontwikkelen, ‘wakker te worden’ en de regie over je eigen leven herpakken.

Personen en groepen daarin begeleiden is mijn passie en werk.