Visie

Iedereen heeft een stuk in zich dat vrij is van conditionering; je ware zelf, je bron, ziel of ‘Goddelijke stuk’. Hoe je het ook noemt. Daar ben je gelukkig en ervaar je voldoening in je leven en de dingen die je doet.

Iedereen kan leren om vanuit dat deel weer de regie te gaan voeren over zijn/haar eigen leven. Vanuit vrije wil en in verbinding met je ware zelf kun je vervolgens verbinding maken met anderen en doen wat er nodig is, wat zich wil ontvouwen.

Datzelfde geldt voor samenwerking in groepen/ teams: vanuit vrije wil kan iedereen zich verbinden aan het hogere gezamenlijke doel. Vervolgens versterk je van daaruit elkaars unieke talenten en stem je af op wat er nodig is. Zo creëer je samen duurzame en blijvende oplossingen met maatschappelijke meerwaarde.

De stappen zetten naar echt jezelf zijn en je missie volgen vergt persoonlijke lef en doorzettingsvermogen. Daar is goede begeleiding bij nodig. Die bied ik.

Missie

Ik begeleid executives, medewerkers en teams, zodat ze gaan doen ‘waarvoor ze hier op aarde gekomen zijn’, hun dromen, talenten en potentieel gaan leven en gelukkig worden. 

  1. Individuele begeleiding van cliënten, zodat ze bewuster en gelukkiger gaan leven. Van daaruit kunnen ze hun authentieke, krachtige bijdrage aan het bedrijf of werk leveren.
  2. ‚ÄčTeams op een wezenlijk niveau écht laten samenwerken; vanuit zelfrespect en respect voor de ander, vanuit openheid en commitment naar de gemeenschappelijke doelen. Op die manier behalen jullie fantastische resultaten met impact en maatschappelijke relevantie.