WORKSHOP: MISSIEPAD - INDIVIDUEEL

Ontdek jouw persoonlijke missie

Je werk en je omgeving doen een steeds groter beroep op je. Hoe voldoe je aan die toenemende druk en verwachtingen? Nog meer uren maken, harder werken, extra studeren? In het begin van je carrière leek dit de oplossing. Na een paar jaar kwam je erachter dat iedereen hard werkt. Daarmee onderscheid je je dus niet.

En dan?

Je weet wat je wilt. Dat lijkt zo vanzelfsprekend. Op je achttiende ben je volwassen. Je bent in staat om de regie te voeren over je eigen leven. Je weet waarvoor je staat, wat je unieke kwaliteiten zijn en hoe je jouw leven vormgeeft. Je weet wat je op aarde te brengen hebt en wat je komt doen. Toch? Helaas. Wat dat is, weet in de praktijk bijna niemand. Daar is persoonlijk onderzoek voor nodig.

Hoe weet jij wat je belangrijk vindt?

Hoe komt dat? Op school leer je te gehoorzamen, je best te doen en kennis te herhalen. Met een beetje geluk heb je ook geleerd kritische vragen te stellen en informatie te beoordelen. Wat heb je niet geleerd? Juist, lessen in leven.

En zo worden we meestal geleefd door wat de massa denkt en doet. Omdat we denken dat het ‘zo hoort’ of omdat ‘iedereen dat zo doet’. Het gevolg? Je geeft jouw autonomie uit handen. En je unieke eigenschappen en talenten. En daarmee? Je voldoening en zelfs je geluksgevoel!

Wat wil jij bereiken?

Je onderzoekt in de workshop wat jij belangrijk vindt en waarvan je gelukkig wordt. Daarmee vindt je jouw antwoorden. Je leert ervaren wie je echt bent en wat je eigenlijk wilt. En hoe je dat inzet in je werk en privéleven. We werken vanuit jouw innerlijke kracht en verbondenheid. Zo leg je de basis voor jouw zingeving en geluk.

Je eigen regie pakken met praktische handvatten

Ik werk met bewezen methoden en technieken. Ik leid je in logische stappen naar jouw missie. Jij vertaalt deze missie zelf naar de door jou gewenste omgeving. Ik laat je inzien welke kwaliteiten en welk gedrag jij kunt inzetten om impact te hebben en je gelukkig te gaan voelen.

Wat je doet, met welke kwaliteiten en in welke omgeving kies je bewust vanuit je missie en vanuit wat je wilt bereiken. Jouw leven is niet meer iets wat je overkomt. Jij zit achter het stuur. Wat een verademing!

Voor wie?

Voor jou! Je hebt een paar jaar tot veel werkervaring en:

  • wil ontdekken of verdiepen wat je te brengen hebt in je werk en leven;
  • wil een nieuwe koers bepalen of wil het anders doen;
  • bent je aan het heroriënteren op leven en werk.

NB: heb je psychische klachten of depressieve gevoelens, dan is deze workshop niet geschikt voor jou. Herstel je van een burn-out of overspannenheid, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Informatie of inschrijven

Ben je geïnteresseerd en wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact op of vul het formulier hiernaast in.

Wat anderen zeggen over het Missiepad.

In Company: programma op maat

Deze workshop is er ook In Company voor (Young) Professionals in bedrijven. Ik verwerk de missie, visie en doelstellingen van het bedrijf in de workshop en spiegel deze aan de persoonlijke missie van de medewerker(s). Ik maak daarmee een programma op maat. Bel me voor de mogelijkheden!

Wil je meer weten?

Voor vragen over ons aanbod of aanmelding voor een workshop of training kun je onderstaand formulier gebruiken.